Alla inlägg den 7 augusti 2009

Av Silly - 7 augusti 2009 20:50

Ikväll har husse suttit och tittat på och skrattat åt matte när hon lagade mat inför årsmötet med sina väninnor i "Women without memory"-klubben imorgon. Det skvätte grädde och äggstanning och spilldes mjöl och rätt som det var upptäckte matte att hon läste från 2 recept samtidigt.... Det luktade gott ialla fall och vi trängdes med matte och husse i vårt lilla kök ifall det skulle ramla ned nåt.


Matte sa till husse: "Kan du fatta att det faktiskt GÅR att laga mat fastän man inte har det som Per Morberg och Jamie Oliver med bänkytor och redskap osv!" Då tänkte jag: "Vi har inte smakat på maten än..." och "Hon är lika svettig som han Morberg i alla fall..."


När det gäller "Women without memory"-klubben är det så att de glömt att ha årsmöte i ett par år nu, så matte SMS:ade "Ni har väl inte glömt årsmötet på lördag?" Jo, det hade dom. Någon blev sur för att det var kort varsel. Kunde inte minnas att hon fått någon första inbjudan... (Kan inte matte heller minnas...) Någon annan var i sin stuga långt härifrån glatt ovetande och glömsk. Men några bad om ursäkt för att de glömt och tackade ja!

Hoppas matte kommer ihåg att de kommer till stugan imorgon!

Vi ska följa med!

Ovido - Quiz & Flashcards