Alla inlägg den 10 juni 2008

Av Silly - 10 juni 2008 22:07

...är lite svårt tycker jag. De långa benen bara går och går och kroppen vill åt ett annat håll. Hittade en kul film med nån som kan ta kurvor med kontrollerat spinnande bakhjul. Kolla här! Ska träna nästa gång på sportfältet.. Man ska tydligen stå på fotpinnarna och inte släppa gasen. Stå på fotpinnarna? Jag står alltid på mina fotpinnar.

Roligast idag: Husse var visst sjuk, och kom hem tidigt, redan 17.00 Om han är sjuk kvittar väl, bara han bryr sej om mej!


Av Silly - 10 juni 2008 09:12

Matte o husse upptagna hela helgen IGEN...! Förutom motorcyklarna var det bilen som skulle fixas inför besiktningen. Och så pratar dom om att byta motor på en av 125:orna som inte går så bra. Det lär väl bli fler såna här helger....

Igår kom de hem från juniorträningen och var nedslagna. En kompis kraschade och bröt benet. Sumpar skolresan, skolavslutningen, roadracingtävlandet och halva sommarlovet. Stackars henne! Många kör av, men få skadar sig illa, eftersom de har mycket skydd och inget i vägen att köra på. Men oturen var framme igår. Nån sa: det kunde lika gärna hänt i fotboll. Lillhussarna höll sig på hjulen.

Såg en hare i morse som vi inte fick jaga.

Ovido - Quiz & Flashcards