Alla inlägg den 12 april 2009

Av Silly - 12 april 2009 12:21

Men det började inte så bra... Färdigpackade vid 21.00 på onsdagskvällen i regnigt och trist väder tuffade vi iväg. Men.... något skramlade och lät konstigt i styrservon. Vände hem, husse hissade upp bussen och började meka. Nytt försök, lät bättre. Kom iväg framåt 23.00 Dimmigt så man knappt såg att köra. Framme i Karlskoga kl.01.00 Tog första bästa plats i depån och kopplade in el. Sova!


Vaknade till regnigt, grått och kallt. Första körningen framskjuten. Lillhusse fick skjuta på 600-debuten och fick köra 125:a på den våta banan. Coachning av instruktör hela dagen. 20 min körning, 20 min teori, 20 min vila om igen. Totalt blev det 7 körpass under dagen. Det gick bra, men det var någon som längtade efter att köra 600..... Och husse och matte stod och frös i snålblåsten.


Nästa dag vaknade vi till dimma. Man såg några meter framför sig. Första körningen framskjuten. Men så lättade dimman, solen kom fram och banan torkade snabbt. Dags att ta fram 600:an! Det blev 7 pass den här dagen också, individuell coachning av instruktör och allt gick jättebra! Lillhusse överlycklig över att köra 600! Det roligaste han gjort på länge! Startträning på eftermiddagen då han fick känna på krafterna i hojen. Två starter på bakhjulet...! Nästa dags startträning gick bättre, när han lärt sig tekniken.

Summering: En lyckad påskhelg. Två dagar av tre med sol. Positiv feedback av instruktörerna, fick byta till snabbare grupp, fick totalt över 6 timmars körning, varav 4-5 timmar på 600. Och Cutie och jag hade det rätt bra också i våran sköna säng i bussen och på små promenader runt depån.


Men inte ville man veva ut markisen när solen äntligen kom fram! 

Ovido - Quiz & Flashcards