Alla inlägg den 14 juli 2009

Av Silly - 14 juli 2009 22:38

Idag var det inte så tråkigt. Vi fick följa med till tisdagsträningen! Ligga i bussen och gå promenader i depån. Vi såg en råtta (= Emilys chihuahua) och en död mås. Lillhusse satte nytt PB (1.02.41) med Hondan, fastän han inte hann köra så många varv. Hojen dog rätt som det var och han fick bli hämtad med "skamkärran" ute på banan. Sen visade sig felet vara: Inte soppatorsk - utan jordkablar som lossnat. Lätt fixat! Mekarhusse drog en lättnadens suck!

Sen åkte vi hem och fick köttfärssåsrester av lillhusse.

I helgen bär det av med 125:an till Gelleråsen, Karlskoga, för Norska mästerskapen. Egentligen behöver den hojen ett kolvbyte, men det hinner inte husse hojmek fixa, så vi får väl se vilka chanser lillhusse har....

Av Silly - 14 juli 2009 00:19

Idag var var alla borta nästan hela dan! Då gjorde Cutie lite bus för hon var så uttråkad (rev upp bäddningen och la 7 skor i sängen). Jag är lite mer ordentlig och bara väntade och väntade på att de skulle komma hem.

Lillhusse jobbade hela dan på sommarjobbet. Husse och matte besiktigade bussen och sen var dom oxå o jobbade lite och sen mekade dom mc. Sen åkte dom till Sviestad allihop och körde 125 och passade på att sälja den gamla 125:an.

Jaha, det var vad som hände idag... Jodå vi fick gå ut på promenad, men inte var det några långpromenader inte. Vi får inte gå till sportfältet längre bara för att Cutie hittade hålen i staketet och smet sist vi var där. Matte får gå och laga! Vi är väldigt springsugna...

Imorrn lär det bli lika tråkigt, iallafall på kvällen då dom kör tisdagsträning med Honda 600.

Ovido - Quiz & Flashcards