Alla inlägg under juni 2008

Av Silly - 15 juni 2008 22:00

... jag får väl rapportera vad som händer runtomkring oss istället: Motor utbytt av husse och lillhusse. Matte var hejaklack. 14 dagar kvar till tävling. 

Sommarstugeföreningens årsmöte avklarat utan gnäll.

Nya saker på g för matte (förutom jobbet då): Opposition på uppsatsen i Jönköping på onsdag. Till Eskilstuna på torsdag och filma om allt hon filmade för en månad sedan då kameran kraschade. På fredag förmiddag: slipa gräsklipparkniven, klippa gräs, renovera stugan, installera mulltoa, bygga ut altanen, måla flaggstången, handla mat o sånt för att det kommer midsommargäster på em.

Ska bli skönt att få chilla i stugan i helgen!

Dagens cliffhanger: Ska Volvon överleva besiktningen på tisdag...? 



Av Silly - 14 juni 2008 19:26

De kom hem i skaplig form. Nu återstår bara sommarstugeföreningens årsmöte imorgon. Då får vi se om det kommer några klagomål på fredagens ungdomsfest i stugan (de åkte därifrån kl. 22.00, tack o lov). Lillhussen åkte dit och städade idag.

Matte har skurat och målat trädgårdsmöblerna, tog nästan hela dan! Vi fick iallafall en tur till sportfältet och lekte lite slött med en cockerspanielvalp. Hur kul på en skala....?! Är vi lektanter, eller? Icke! Cutie nöp den lite så den pep. Sen gick vi hem.

Husse jobbar till sent ikväll. Matte kollar fotbollen, 1-1. Dagens höjdare: Benknota. 

Av Silly - 12 juni 2008 20:30

Och ett helvete för matte, verkar det som...

Hon ska ut o nattvandra i kväll (utan oss, för det kan vara så mycket glassplitter på gatorna) för att hålla koll på den ene. Den andra som iofs är myndig vill låna sommarstugan för avslutningsfest imorrn. Matte o husse har ställt upp tio krav för att det ska bli möjligt. Ett av dem är att han följer med på sommarstugeföreningens årsmöte på söndag förmiddag för att ev. be om ursäkt för att de stört. Han har inte bestämt sig för att låna stugan än....

Mattes väninna, vars barn är äldre än lillhussarna, sa för hundra år sen: "Små barn små problem - stora barn stora problem". Matte sa då: "Kan jag aldrig tro"...


Gissa vem i avslutningskören som kraschat i roadracing?

Av Silly - 10 juni 2008 22:07

...är lite svårt tycker jag. De långa benen bara går och går och kroppen vill åt ett annat håll. Hittade en kul film med nån som kan ta kurvor med kontrollerat spinnande bakhjul. Kolla här! Ska träna nästa gång på sportfältet.. Man ska tydligen stå på fotpinnarna och inte släppa gasen. Stå på fotpinnarna? Jag står alltid på mina fotpinnar.

Roligast idag: Husse var visst sjuk, och kom hem tidigt, redan 17.00 Om han är sjuk kvittar väl, bara han bryr sej om mej!


Av Silly - 10 juni 2008 09:12

Matte o husse upptagna hela helgen IGEN...! Förutom motorcyklarna var det bilen som skulle fixas inför besiktningen. Och så pratar dom om att byta motor på en av 125:orna som inte går så bra. Det lär väl bli fler såna här helger....

Igår kom de hem från juniorträningen och var nedslagna. En kompis kraschade och bröt benet. Sumpar skolresan, skolavslutningen, roadracingtävlandet och halva sommarlovet. Stackars henne! Många kör av, men få skadar sig illa, eftersom de har mycket skydd och inget i vägen att köra på. Men oturen var framme igår. Nån sa: det kunde lika gärna hänt i fotboll. Lillhussarna höll sig på hjulen.

Såg en hare i morse som vi inte fick jaga.

Av Silly - 6 juni 2008 19:06

Idag badade vi också! Matte tog med sej uppsatsen och oss och åkte till stugan idag. Vi låg mest inomhus med en stor fläkt på oss. Matte klippte gräset i flera timmar, hämtade vatten och vattnade de stackars växterna och låg sedan i solen och petade i uppsatsen så hon blev helt rödbränd. Husse jobbar (som vanligt). Spännande grej idag: Sorkhål.

Av Silly - 5 juni 2008 15:00

Idag gick vi ned till stan och tog ett dopp... Tänk att vi bor så nära vattnet fastän mitt i stan!

Längs åpromenaden ligger det folk och solar som på värsta playan. Vi såg en kille som låg i en gummibåt i vattnet med en DVD-spelare på magen, och ett barn som simmade och lekte i vattnet. Vi lekte inte i vattnet, vi bara stod där. Svalkade de långa benen. Kollade läget. Njöt. Matte blev otålig till slut.

Inga måsar anföll idag. Kan bero på att matte hade paraplyet med sej.

Ovido - Quiz & Flashcards