Alla inlägg den 1 september 2008

Av Silly - 1 september 2008 22:28

Hörde skvaller idag om en fd hundvalp, korsning med amstaff, (som vi lekt med på sportfältet) som nu växt upp och blivit ett monster och bitit en massa hundar och även sin husse. Ännu en människa som skaffat sig fel hundras! Jag menar att hundrasen verkar vara fel för den människan. Fattar mänskor inget!? Vi undviker den hunden i fortsättningen...


Lillhussarna körde bra idag! Men det verkar vara nåt skumt med storebrors koppling...? Och lillebrors var tjurig att starta...? Mera stress-mek de återstående kvällarna innan racet.... ;-(  

Av Silly - 1 september 2008 16:08

Idag fick vi en promenad till sportfältet och tillfälle att vara lösa och springa hur mycket vi ville. Det kom två boxrar som "boxrade" med varann. Rätt jobbiga. Jag försökte få igång dom att springa, men de ville mest "boxras".


Men Cutie då! Nu hade hon chansen att rejsa, å så går hon o fjantar och är livrädd för insekter som råkar landa på henne och så går hon och ställer sig vid grinden "-Matte! Kan vi inte gå hem och lägga oss i lägenheten nu?!" Tunnis!


Ikväll är det träning för lillhussarna. Husse, storebror o matte höll på till sent-sent igår och lagade storebrors mc som han kraschade i Norge. Nu är den förhoppningsvis körbar så han kan träna inför helgens race.


Vi får ligga hemma i lägenheten. Då är väl Cutie nöjd... 

Ovido - Quiz & Flashcards