Alla inlägg den 17 september 2008

Av Silly - 17 september 2008 22:35

Lillhussarna är absolut inte feta, matte är bara halvfet och husse lite knappt märkligt lönnfet! Och det är storebror som ska ha mesta av maten, för han ska prestera i Falkenberg...! Och lillebror också för att klara matten.


(...sa matte. Hon blev sur för det jag skrev förut. Jag vill inte riskera fläskkarrén och promenaderna så jag är god nog att ta tillbaka)


(Men jag tycker nog att de borde äta mer fisk och kruskakli... Åkej, åkej åkej!...Men i allafall inte köttgryta för matte har en kollega som alltid talar varmt om köttgryta men han är absolut inte...hmmm... mager...)

Av Silly - 17 september 2008 08:26

Idag jobbade matte till halvfem, sedan kom hon hem och gick promenad med oss (jodå, vi fick en lunchpromenad oxå!), sedan stack hon iväg på föräldramöte, sedan kom hon hem och lagade: Fläskkarré med pommes och bearnaise, 2 stora plåtar lasagne. Fick vi smaka? Ja några pyttebitar fläskfilé. Och dom andra blir bara tjockare och tjockare...

Plan A: Vi kanske får smaka mer i Falkenberg? Det är dit den mesta maten ska.

Plan B: Vi klagar på att matte är fet, så hon tar oss med på långpromenad varje dag! (Om det är fint väder..., inte annars förstås, då får hon vara fet) 

Ovido - Quiz & Flashcards